• Creator
    Topic
  • #29119

    John McMaster
    Spectator

    The main content pages are not loading and PHP errors in the logs

    john

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 17 total)
Replies
  • John McMaster
    Spectator
    Post count: 11
    #29120 |
    This reply has been set as private.
    Roman
    Keymaster
    Post count: 2588
    #29121 |

    provide the website URL please or the error message

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2588
    #29122 |

    when did u update it?

    John McMaster
    Spectator
    Post count: 11
    #29124 |

    On the 14th when I got the email saying about the update

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2588
    #29125 |

    this issue has been solved with a quick fix..please manually download and install new version…sorry for any inconveniences

    John McMaster
    Spectator
    Post count: 11
    #29126 |

    I updated Evolve but no improvement.

    Are there any issues running Evolve+ etc on PHP7?

    Roman
    Keymaster
    Post count: 2588
    #29127 |

    please provide the wp admin login in the private reply

    John McMaster
    Spectator
    Post count: 11
    #29129 |
    This reply has been set as private.
    Roman
    Keymaster
    Post count: 2588
    #29131 |

    can you enable wp debug on your website to see any errors https://codex.wordpress.org/WP_DEBUG

    John McMaster
    Spectator
    Post count: 11
    #29132 |

    Done

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 17 total)

The topic ‘Website not working since update’ is closed to new replies.