• Closed
  • S.B.
    Spectator
    January 24, 2014 at 4:11 pm #8245

    Hello.

    I found a bug using the 3-level-menue. when you klick the menue for the first time, nothing happens. u have to click a second time, then it works.
    menue level 1
    menue level 2
    menue level 3 <


    here is the problem at firefox

    i founf the bug only at Firefox Version 26.0.

    safari works, no problem.

    thx
    Sebastian

    Roman
    Member
    Posts: 3147
    January 24, 2014 at 9:50 pm #9028

    will check it..thx

    S.B.
    Spectator
    Posts: 39
    January 27, 2014 at 3:02 pm #9032

    the same is on windows system, internet explorer

    Roman
    Member
    Posts: 3147
    January 27, 2014 at 4:28 pm #9033

    please can you confirm it’s on the new version also?

    S.B.
    Spectator
    Posts: 39
    January 28, 2014 at 11:59 am #9035

    which new version?

    Roman
    Member
    Posts: 3147
    January 28, 2014 at 1:32 pm #9036

    alora 2.0.0

    S.B.
    Spectator
    Posts: 39
    January 29, 2014 at 11:37 am #9042

    According to WP-Backend it ist Version 1.0.0!

    Should I upgrade? If yes, where can i get the new 2.0.0 Version?

    Roman
    Member
    Posts: 3147
    January 29, 2014 at 11:48 am #9043
    S.B.
    Spectator
    Posts: 39
    January 29, 2014 at 11:59 am #9044

    okay and how do i upgrade then?

    S.B.
    Spectator
    Posts: 39
    January 29, 2014 at 1:01 pm #9045

    i upgraded and the problem still exists…

    additionally there is a blue rhomb on the top of the 1. menue when clicking an 3. menue item

    see it here
    http://www.bardini.de/natuerlich-schoen/faltenunterspritzung/behandlungsspektrum/

    Roman
    Member
    Posts: 3147
    January 29, 2014 at 2:20 pm #9047

    will fix that…thanks for the report