Topic Resolution: Resolved
  • Closed
  • Digicon
    Participant
    May 9, 2019 at 7:45 pm #43545

    Hello, just as title say – Customizer not showing previews on live site and can’t be loaded on staging one

    After updating from free Evolve theme 4.0.2 to Evolve plus 2.9.6 live customizer stopped working properly. It does not show clickable buttons used to edit element and also does not show live preview change after changing at least some options (for example disabling search does not initiate live preview update, changing the header style also does not initiate preview to show new choice). However, choosing some other color style of the site it does load preview and shows site in update colors. Switching back to 4.0.2 version customizer works correctly.

    Another issue is that customizer does not load on staging site (cloned original, developing version).

    Running WP 5.1.1, theme Evolve plus 2.9.6
    screenshots : https://imgur.com/a/esRaFQl

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 129
    June 5, 2019 at 4:10 pm #43755

    Thanks, we are on it. I will let you know.

    Victoria L
    Keymaster
    Posts: 1
    June 5, 2019 at 8:26 pm #43757
    This reply has been set as private.
    Digicon
    Participant
    Posts: 29
    June 5, 2019 at 9:04 pm #43758
    This reply has been set as private.
    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 129
    June 6, 2019 at 11:40 am #43764

    I am truly sorry, but 2 coders tried with 4 different FTP clients (including entering everything manually) – the connection won’t establish. Please check what is going on on your end. Thanks.

    Digicon
    Participant
    Posts: 29
    June 6, 2019 at 2:07 pm #43765
    This reply has been set as private.
    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 129
    June 6, 2019 at 11:51 pm #43767

    It’s fine, we are here to help. About the login data – although the connection is being established, the folder that opens is empty. That happens when FTP access is given only to a default FTP folder (usually, it would be in this case evgeny@camlessons.net. Your hoster had to change it manually while setting up the FTP account, but probably has forgotten). We need the access to the website directory, otherwise we cannot assist. I hope I managed to give a clear explanation, if not – do let us know.

    Digicon
    Participant
    Posts: 29
    June 7, 2019 at 9:30 am #43768
    This reply has been set as private.
    Digicon
    Participant
    Posts: 29
    June 7, 2019 at 11:24 pm #43778

    I’d like to thanks everyone who have been involved in solving the issue. It took pretty much of time and nerves from everyone of us involved. I am glad we all had understanding and respect between each of us so the final outcome is the one we all have been working for. I hope that in the upcoming months and years we will not have much reasons to talk here again.

    Cheers !

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 129
    June 7, 2019 at 11:29 pm #43779

    Great! Thank you, too, for your patience. I also hope that from now on everything will be smooth. All the best!