• Open
  • Emily Hulsey
    Participant
    January 11, 2021 at 2:38 am #45699

    I am running WordPress 5.6 with the Evolve Plus theme. In the Front Content Boxes, I tried to change the button link on one of the boxes, and it won’t add the new link. It saves just the words “click here”, but not the link code I entered (Click Here). You can see the example at http://www.msgagolf.org.
    I tried Ctrl-F5 several times to clear any cache and it’s still not updating. Thanks for the help!

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 742
    January 22, 2021 at 7:34 pm #45724
    This reply has been set as private.
    Emily Hulsey
    Participant
    Posts: 15
    January 22, 2021 at 10:16 pm #45725
    This reply has been set as private.
    Emily Hulsey
    Participant
    Posts: 15
    January 22, 2021 at 10:17 pm #45726
    This reply has been set as private.
    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 742
    January 23, 2021 at 12:12 pm #45727
    This reply has been set as private.
    Emily Hulsey
    Participant
    Posts: 15
    January 23, 2021 at 11:13 pm #45728
    This reply has been set as private.
    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 742
    January 24, 2021 at 9:18 am #45729
    This reply has been set as private.
    Emily Hulsey
    Participant
    Posts: 15
    January 24, 2021 at 11:24 pm #45735
    This reply has been set as private.
    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 742
    January 25, 2021 at 10:13 am #45737
    This reply has been set as private.
    Emily Hulsey
    Participant
    Posts: 15
    January 25, 2021 at 4:47 pm #45744
    This reply has been set as private.
    Emily Hulsey
    Participant
    Posts: 15
    January 26, 2021 at 6:09 pm #45746
    This reply has been set as private.