• Open
  • Jeff Cherry
    Participant
    July 31, 2019 at 3:43 am #44014

    Our google map is no longer showing up after upgrading to the new evolve + theme. It now shows a blank gray rectangle. I have made sure the settings in the contact page are set as well as API key, contact template, turned off and on, etc.
    Running WP 5.2.2 evolve + 2.9.8.1
    http://www.allureartcenter.com

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 124
    July 31, 2019 at 12:46 pm #44015

    Since the problem isn’t universal, we will have to look at your website specifically. Please share access to the admin area in a private message.

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 124
    July 31, 2019 at 12:47 pm #44016

    And one more question – what were you running before updating? what version of Evolve+?

    Jeff Cherry
    Participant
    Posts: 4
    August 1, 2019 at 2:29 am #44024

    I don’t remember the version exactly but it was an older one maybe 1.9.xx

    Jeff Cherry
    Participant
    Posts: 4
    August 1, 2019 at 2:30 am #44025
    This reply has been set as private.
    Jeff Cherry
    Participant
    Posts: 4
    August 1, 2019 at 2:30 am #44026
    This reply has been set as private.
    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 124
    August 2, 2019 at 11:43 am #44035

    It looks fine, however, the error in the browser console shows that the problem is API related – Google won’t authorize the key. Please see here: https://prnt.sc/ondxs3 You have to make sure, that the website can inquire your API for information.