• Open
  • Rusty Bird
    Participant
    May 1, 2021 at 4:17 am #46193

    Just Updated my site to evolve plus 3.01, using wordpress version: 5.7.1, php 7.4 Header widgets do not show. Header widget 1, 2,3 and 4 show up on the widgets admin page but not on the front page. Any help appreciated.

    Petra Schier
    Participant
    Posts: 55
    May 1, 2021 at 10:19 am #46195

    I had a similar problem some time ago and clearing my browser cache and deleting cookies did the trick.

    Rusty Bird
    Participant
    Posts: 6
    May 1, 2021 at 2:32 pm #46198

    I tried clearing the cache and deleting cookies, still no header widgets.

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 772
    May 2, 2021 at 10:02 am #46201

    Hi. Petra, thank you very much for your attempt at this, greatly appreciated. Rusty Bird, please send me access to the admin of your website and FTP. All can be sent in a private message. Thank you.

    Rusty Bird
    Participant
    Posts: 6
    May 2, 2021 at 3:36 pm #46205
    This reply has been set as private.
    Rusty Bird
    Participant
    Posts: 6
    May 2, 2021 at 4:10 pm #46207
    This reply has been set as private.
    Rusty Bird
    Participant
    Posts: 6
    May 3, 2021 at 4:26 pm #46218
    This reply has been set as private.
    Rusty Bird
    Participant
    Posts: 6
    May 5, 2021 at 8:55 pm #46230
    This reply has been set as private.
    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 772
    May 6, 2021 at 12:54 am #46232
    This reply has been set as private.
    Viktor
    Keymaster
    Posts: 60
    May 6, 2021 at 12:12 pm #46245

    Hi, you need to enable header widgets on each page if there disabled. on page bottom meta box Page Options -> header https://prnt.sc/12kkc9u https://prnt.sc/12kkgd5