• Closed
  • Serge Melinand
    Spectator
    November 20, 2013 at 6:54 pm #8152

    My site http://www.choisir-un-lit-enfant.com/

    The plugin Regenerate Thumbnail is installed and actived.

    I can view the images when i select a Post, but i can’t see them when i call the URL.

    Thanks for your answer.

    S Melinand

    Roman
    Participant
    Posts: 3147
    November 20, 2013 at 6:57 pm #8609

    have you enabled this option Featured Image On Blog Archive Page in Blog Options section?

    Serge Melinand
    Spectator
    Posts: 3
    November 21, 2013 at 9:06 am #8610

    The Featured Post and Featured Archives are enabled yet.

    Roman
    Participant
    Posts: 3147
    November 21, 2013 at 9:10 am #8612

    have you set a featured image in the specific post(s) ?

    Serge Melinand
    Spectator
    Posts: 3
    November 21, 2013 at 1:11 pm #8614

    I just try:

    If i choose the image as first featured, it is seen big at the top of the post but not in the text.

    If i choose the same image as second featured, the image is not displayed.

    Conclusion: no change.

    Roman
    Participant
    Posts: 3147
    November 21, 2013 at 5:49 pm #8615

    try a different blog layout. for example Medium

    Serge Melinand
    Spectator
    Posts: 3
    November 21, 2013 at 6:05 pm #8616

    Trayed several Blog Layout -> non change

    Roman
    Participant
    Posts: 3147
    November 21, 2013 at 6:13 pm #8617

    can you contact me here with your login credentials http://theme4press.com/contact/ . I will investigate further.