• Open
  • Petra Schier
    Participant
    January 22, 2019 at 3:57 pm #42511

    I’m running evolve Plus Version 2.9.1.

    The main menu when viewing on an iPad is automatically displaying ALL the menu and submenu items at once overlapped all the way down the screen.

    It displays fine on Desktop, Android, iPhone etc. Just not on iPads.

    Homepage: http://www.petra-schier.de

    Roman
    Keymaster
    Posts: 2944
    January 22, 2019 at 4:28 pm #42513

    Isn’t that a browsers cache issue? I am sorry I am not able to test on the iPad devices 🙁

    Petra Schier
    Participant
    Posts: 28
    January 22, 2019 at 5:35 pm #42514

    I don’t know, but I know about two totally different people who had the same strange experience, and only with iPads.

    Roman
    Keymaster
    Posts: 2944
    January 24, 2019 at 11:00 am #42545

    Sorry for the delay. I have done some updates to the theme’s package. Can you please re-download and install it and let me know if the problem is solved? Thank you very much

    Petra Schier
    Participant
    Posts: 28
    January 24, 2019 at 2:53 pm #42547

    That might take some time, because I’ll have to re-install my database after installing the new version and I’m very busy at the moment. But as soon as I have hat the time, I’ll let you know if the problem is solved.

    Roman
    Keymaster
    Posts: 2944
    January 24, 2019 at 3:18 pm #42549

    There is no need to reinstall database or WP. I just updated some CSS and JS files

    Petra Schier
    Participant
    Posts: 28
    January 24, 2019 at 4:24 pm #42552

    But if I install a new version (at least this was the case last time I did that), all custum changes I made were gone and I had to practically set everything up new.

    Roman
    Keymaster
    Posts: 2944
    January 24, 2019 at 4:42 pm #42555

    if you installed from Redux version to Kirki version, then some options might changed. But this is only a minor update 🙂

    Petra Schier
    Participant
    Posts: 28
    January 24, 2019 at 5:17 pm #42559

    Exactly what I said happened. When I download the newest version and install it, all my custum settings are gone.

    Or what dod I do wrong? How should I re-install?

    Petra Schier
    Participant
    Posts: 28
    January 24, 2019 at 6:09 pm #42560

    Okay, the third time I tried it worked, thankfully. But I’ll have to ask a friend to check with the iPad (it seems that the problem occurs only with the 10″ iPad) to check it the problem is solved.

    Roman
    Keymaster
    Posts: 2944
    January 24, 2019 at 6:11 pm #42561

    Sorry about that. I didn’t know you modified the theme files. I thought you are using a child theme 🙁 I am checking more on the iPad issue. thanks