• Open
  • Petra Schier
    Participant
    July 2, 2021 at 11:01 am #46477

    Hi! I have a problem with Theme4Press slider, but only on my homepage: Every time I update my homepage with new content, breadcrumbs navigation sets back to “Page Title show”, although it is set to “hide” before the update.

    Also the Theme4Press slider magically disappears during the update of my homepage and is set back to “no slider”, so that I have to change these two settings everytime I put new content on my homepage.

    On every other page of my website this problem does not exist. Only on the homepage.

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 843
    July 3, 2021 at 11:26 am #46486

    Hi Petra, sorry to hear that you experience such an error. Please send me access to your admin area and FTP in a private message. We will try to recreate the error, and if we are successful, we will solve it for sure. Thanks!

    Petra Schier
    Participant
    Posts: 64
    July 5, 2021 at 10:20 am #46490
    This reply has been set as private.
    Petra Schier
    Participant
    Posts: 64
    July 6, 2021 at 8:57 am #46492
    This reply has been set as private.
    Petra Schier
    Participant
    Posts: 64
    July 12, 2021 at 9:40 am #46511
    This reply has been set as private.
    Petra Schier
    Participant
    Posts: 64
    July 27, 2021 at 11:18 am #46614

    Still no help in sight?

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 843
    August 11, 2021 at 10:06 am #46745

    Hi Petra, we are now looking into it. Sorry for the delay.

    Petra Schier
    Participant
    Posts: 64
    August 11, 2021 at 5:21 pm #46750

    Thanks! 🙂

    Petra Schier
    Participant
    Posts: 64
    August 14, 2021 at 12:37 pm #46755

    The problem seems to be solved. Thanks a lot. 🙂 But I’d like to know what the problem was and what you did to make everything work as it should on my home page.

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 843
    August 14, 2021 at 12:41 pm #46757

    Hi. Yes, it is solved. Sorry, I wanted to write yesterday but didn’t get to it. We’ve found a bug, the solution will be rolled out in the next version within 2-3 days. But for you, we just fixed it locally already.