Topic Resolution: Resolved
  • Closed
  • Andy Bruno
    Participant
    July 3, 2019 at 4:28 pm #43936

    I am adding submenus for the first time. I do see the arrow in the menu name showing there are dropdowns, but nothing happens when I hover the word. When I click the word it just goes to the page not showing any other sublinks. I have a mission page which is a sublink to About in the menu. https://nutrientfarm.com

    Any help appreciated.

    Andy Bruno
    Participant
    Posts: 9
    July 3, 2019 at 4:35 pm #43937

    I am using Evolve Plus, Already had a menu up and working without submenus then installed the evolve plus. Now I am using the menu editor in the evolve plus theme.

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 158
    July 4, 2019 at 9:55 pm #43940

    Hi. I see that the ABOUT has submenu and it is working. Is there still a problem?

    Andy Bruno
    Participant
    Posts: 9
    July 16, 2019 at 4:53 pm #43967

    Different theme. I am not using the paid for Evolve theme any longer. The support takes way too long to get an answer. Things in it are not working that work fine in the non paid for version. How can someone sell a theme that only uses forums for support? I actually want to find a way to get a refund for this theme. Bakery and Visual Composer do way more for way less than this theme. Support for VC and Bakery respond within 24 hours always and that’s a do able timeframe.

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 158
    July 16, 2019 at 11:13 pm #43969

    Sorry to hear that. True, the response took a couple of hours more than 24 hours, sorry for that. But otherwise – forum support is exactly what we are offering, like many others. In urgent cases you can always contact us by email or by contact form. Should you still require assistance, please let us know.