Topic Resolution: Resolved
  • Open
  • Tom Turner
    Spectator
    September 3, 2019 at 5:08 pm #44129

    When I am in the admin and go to bootstrap sliders, all my slides disappear in the admin. I see a similar issue was discovered in 2.9.8.2 version.

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 221
    September 10, 2019 at 4:37 pm #44144

    Sorry, I wasn’t notified about your message yesterday. Thanks! We will have a look at what is going on.

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 221
    September 12, 2019 at 9:15 pm #44147

    Good evening everybody. Unfortunately, this bug turned out to be pretty elusive. It will take us several days more to fix it and make sure that the fix is applied safely to all current installations. We will have it fixed as soon as possible, sorry for the delay.

    Françoise Isnard
    Participant
    Posts: 68
    September 13, 2019 at 2:26 pm #44148

    Hi there,
    I am having the same problem with Evolve plus 2.9.8.4. on 3 of my websites. Could you please give the solution to fix this issue?
    Thank you
    Françoise

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 221
    September 13, 2019 at 2:30 pm #44149

    Hi there. I’m sorry for the inconvenience. Like I’ve stated yesterday, we are working on this issue and will solve it within the next few days, probably by the middle of next week. It is not a trivial thing, so it is taking us some time.

    Best,
    Evgeny

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 221
    September 16, 2019 at 9:50 pm #44156

    Hello, everybody. The problem was solved, and we will push an update within a couple of days. Thank you for your patience.

    Evgeny
    Keymaster
    Posts: 221
    September 18, 2019 at 10:06 pm #44161

    Hello to all, the update is live. Please update. Thanks!