Forum replies created

    Beverly Weddington
    Participant
    Posts: 23
    February 2, 2019 at 4:02 pm #42881

    This is odd because I have another website https://cambeas.com/available-puppies/ that I am doing exactly the same layout and it works perfectly fine. So why would there be a need to develop a modified code?

    Beverly Weddington
    Participant
    Posts: 23
    February 2, 2019 at 3:03 pm #42879
    This reply has been set as private.
    Beverly Weddington
    Participant
    Posts: 23
    February 2, 2019 at 2:22 pm #42877

    I am still having issues getting the Excerpt to show. It is showing the Portfolio Content instead of the excerpt. I have it set at text editor. Please help.

    Beverly Weddington
    Participant
    Posts: 23
    February 1, 2019 at 10:16 pm #42871
    This reply has been set as private.
    Beverly Weddington
    Participant
    Posts: 23
    January 28, 2019 at 10:31 pm #42629

    Ok – yes I remember doing that – thank you.

    Beverly Weddington
    Participant
    Posts: 23
    January 28, 2019 at 9:09 pm #42590
    This reply has been set as private.
    Beverly Weddington
    Participant
    Posts: 23
    January 28, 2019 at 7:55 pm #42584

    This is your response –

    Roman wrote:

    Hi, just wanted to inform you, I added the option to the shortcode, please redownload the Component Shortcodes plugin and use new parameter in the shortcode strip_html=”no”

    Post Link: https://theme4press.com/support-forums/topic/html-in-portfolio-exerpt/#post-42176

    Beverly Weddington
    Participant
    Posts: 23
    January 28, 2019 at 7:54 pm #42583

    I previously contacted you about including html in the excerpt and you had me change the component shortcode but that didn’t affect the excerpt.

    Beverly Weddington
    Participant
    Posts: 23
    January 15, 2019 at 2:44 pm #42141

    Worked – Thank You!

    Beverly Weddington
    Participant
    Posts: 23
    January 12, 2019 at 4:54 pm #42134

    thank you